Diensten

Shell EcoMarathon ism. Vrije Universiteit Brussel

Onderzoek en Ontwikkeling:

Soms volstaat het niet oplossingen samen te stellen uit het bestaande aanbod. Als het niet bestaat dan ontwerpen we het:

De veilige en snelle vierseizoenenfiets.

De modulaire elektrische fiets op maat.

De lichtgewicht hybride familiefiets.

De gezonde constante-hartslag fietshulp.

De vouwcargofiets.

...

We werkten en werken samen projecten uit met enkele universiteiten (van Gent, Antwerpen, Brussel en Hertfordshire), en begeleidden stages en eindwerken in productontwikkeling en voertuigtechnologie.

Voor bedrijven in de mobiliteitsbranche koppelen we graag de technologische innovaties aan de maatschappelijke en ergonomische aspecten van de mens-machine interface. We leveren de broodnodige creatieve input op het snijpunt van sport- en mobiliteit.

Verkoop:

De meeste oplossingen kan Fietser.be ook fysiek leveren,. In ons atelier in het centrum van Gent staan een aantal tastbare exemplaren van onze favorieten. Wij verdelen een selectie van velomobielen, ergonomische en praktische fietsen en accessoires. De belangrijkste kunnen na een woordje uitleg uitgetest worden.

We adviseren bij de keuze en kunnen assisteren bij de financiering, verzekering en dienst na verkoop.

Openingsuren en contactgegevens:

Contactpagina.

Van vroeggroene denktank

over ontwikkelaar en producent van de WAW,

tot raadgever en leverancier van mobiliteitsoplossingen,

is Fietser.be sinds 2002 uitgegroeid tot

een allround mobiliteitsdienstverlener.

Advies

Als fietsarchitecten zoeken we samen met ons netwerk, klanten en meedenkers een oplossing voor vervoervraagstukken.

We onderzoeken uw programma van eisen, toetsen de bestaande technologieën aan uw budget en vinden in het verlengde van uw geest een vehikel naar uw hart.

Dit kan gaan van financiële en technologische mobiliteitsplanning en -portfolio tot de samenstelling van de ideale fiets voor woon-werk verkeer of een wereldreis.

We hebben zelf een aantal producten en diensten ter beschikking, maar staan u net zo graag bij met het zoeken, aanbesteden, contracteren en opvolgen van externe aanbieders.