Velocatessen

Bijzondere fietsfinessen, ontworpen of gevonden door fietser.be.

De nieuwe, grijze hoezen zijn perfect op maat van de WAW, eWAW, DFXL.

Vouwgarage

Watervaste hoes voor velomobiel.

Parkeert u uw velomobiel voor de deur of aan het station? Bescherm uw velomobiel tegen regen, stof en indiscrete blikken met onze velomobielhoezen.

Deze hoes blijkt in de praktijk de best mogelijke beveiliging tegen diefstal en vandalisme. De hoes weegt ongeveer 200 g en kan dus gemakkelijk mee met de pendelaar, maar is ook stevig genoeg om als vouwgarage te dienen op de stoep thuis. Handig voor het veilig en discreet parkeren voor dakloze velomobielen, evenals de WAW in cabrio-modus.

Gemaakt uit waterdichte, stevige stof. De onderrand is voorzien van een elastiek.

De hoes is op maat gemaakt van de eWAW Pro met luchtvering, en past dus ook perfect voor de gewone WAW, RAW en DFXL, en voor de Milan en Quest.

Kostprijs van de losse hoes: 260

Velomobielstandaard

Opvouwbare, stapelbare parkeerstand voor velomobielen.

Gratis, zie de blog.


Triketassen

Trike-rijders moesten zich tot nog toe behelpen met ligfietstassen. Die zijn ontworpen geweest voor Hollandse ligfietsen met een zeer vlakke zithoek. Die bananentassen pasten dan ook niet zo goed onder de comfortabele gaaszetels van trikes. Vele Fietsers zijn bovendien fietsreizigers of professionele pendelaars, en hebben al dure en/of goede fietstassen voor gewone fietsen.

De triketassen van Fietser.be vullen de leemte tussen de zetel en normale vertikale fietstassen. Ze kunnen altijd op de trike blijven voor woon-werk verkeer of licht touren, zodat de grote - en meestal afneembare - fietstassen - of zelfs de volledige bagagedrager - enkel moeten meegenomen worden voor grotere reizen.

De triketassen passen perfect achter de zetel en vangen geen wind. Afmetingen: 42 x 42 x 10, inhoud ongeveer 15 liter per stuk. Prijs is 74 € / stuk, 142/paar.


Meer tassen van Fietser.be: foto's