Diensten‎ > ‎

'Fietser'vice

Fietser.be kan bogen op meer dan twee decennia ervaring in mensaangedreven en bio-elektrische voertuigen. We hebben goede contacten met alle producenten van velomobielen, trikes en ligfietsen, en korte lijnen met de meeste fabrikanten of verdelers van gewone fietsen en fietsaccessoires. Particulieren en fietsprofessionals uit het hele land kunnen bij ons terecht voor expertise en engineering, onderhoud en troubleshooting.

Fietser.be Design & Engineering

Fietsservice voor particulieren.

Onze praktische fietsen en accessoires leveren we vanzelfsprekend met alle mogelijke advies, service en onderhoud. Voor velomobielen, trikes, urban en cargofietsen hebben we vele, zo niet de meeste, onderdelen in voorraad. De gemiddelde racefietser kunnen we altijd helpen, maar niet altijd onmiddellijk.

Uit passie voor de fiets en tegen de weggooicultuur in proberen we elke fietser zo goed mogelijk te helpen. We vragen er wel uw begrip voor dat we rekening moeten houden met een normale kostenstructuur. Wie het financieel moeilijk heeft kan voor simpele herstellingen terecht in het gesubsidieerde of hobbycircuit: fietspunten, fietscafé's, mobiele fietsherstellers... We helpen u graag op weg.

Elektrische en internetfietsen

Met onze expertise in elektrische fietsen op maat, onthalen we vele klanten die argeloos een fiets op het internet of in een supermarkt kochten, of die niet terecht kunnen bij hun normale fietsenmaker. We schatten de kwaliteit en restwaarde van het voertuig in en adviseren over herstelling, upgrade of vervanging.

Enkele tarieven

 (exclusief onderdelen en BTW):
 • Bandje oppompen:
  • Doe het zelf met onze publieke fietspomp: gratis.
  • Door Fietser.be: 5,- €
 • Binnen- en/of buitenband vervangen:
  • Voorwiel of achterwiel derailleur: 24,- €;
  • Achterwiel met versnellingsnaaf: 30,- €;
  • Standaard binnenbandje: 7,- €, standaard buitenbandje: 25,- €, (hoogwaardige banden volgens offerte)
 • Klein en groot onderhoud: uurtarief. Indien er twijfel ontstaat over de zinnigheid van bepaalde kosten plegen we overleg.
 • Stallingskosten (bij niet ophaling van een fiets): 10,- € /week.
 • Reiniging (wanneer fiets vuil wordt binnengebracht): 10,- €

Mobiele Fietsherstellingen:

Indien nodig kunnen we aan huis eenvoudige herstellingen uitvoeren, of een fiets komen ophalen.

Bij pech onderweg brengen pechverhelpingsverzekeringen (VAB, touring, KBC, Fortis, etc.) u voor een habbekrats naar huis en je fiets naar Fietser.be.

  Comments